Kommenteeri

Üleöö kaerahelbepuder kombuchaga

Kas teadsid, et kombuchaga saab väga edukalt teha ka üleöö seisnud kaerahelbeputru? Valmib kiirelt ning hommikul on tervislik, toitainerikas ja kõhule pai tegev probiootiline puder kohe võtta. Tänu kõrgele kiudainete sisaldusele täidab kõhtu pikaks ajaks.
Koostis: kaerahelbed, Ra Life kombucha, riisipiim, chia-seemned, maitsestamata jogurt, veidike datlisiirupit, maasikad.

Valmistamine: sega kaerahelbed ja chia-seemned kokku kombucha, riisipiima ja maitsestamata jogurtiga, lisa veidi datlisiirupit. Kuivaineid ja vedelikke võtta umbes võrdses koguses just nii palju, kui soovid putru valmistada järgmiseks hommikuks. Kombucha annab pudrule väga põneva maitsenüansi. Serveeri purustatud maasikatega.

Retsepti jagas meiega Tuuli Ivainen (instagramis @ttttuuli - passionate about health and (food)photography).

Lisa kommentaar

Email again: