Maasika-kombucha kokteil

Retseptid

Kommenteeri
Mõnus kerge maasikatega kokteil, mida suvisel maasikahooajal saab valmistada värsketest marjadest ning talvel külmutatud maasikatest. 

Koostis:

50 g maasikaid, u 125 ml Ra Life originaal kombuchat, ananassipulbrit, musta pipart (näpuotsa täis), kookosõie suhkrut.

Ingredient: 50 g strawberries, 125 ml Ra Life kombucha, pineapple powder, black pepper, coconut blossom sugar.  

Valmistamine:

Purusta nuiaga maasikad. Juhul, kui kasutad külmutatud maasikaid, siis vala natuke sooja vett peale, et sulamisele kaasa aidata. Purusta natukene musta pipart ja sega maasikate hulka. Sheigi segu jääga ja vala peale Ra Life originaal sorti kombucha, misjärel sega segu lusikaga veel kergelt läbi ja vala klaasi. Kui tahad, et kokteilis ei oleks maasikatükke, võid kokteili läbi sõela klaasi valada. Serveerimisel soovitame kasutada suhkruäärega klaasi. Suhkruääre jaoks võta võrdses koguses kookosõie suhkrut ja ananassipulbrit, sega need läbi ja raputada taldrikule. Seejärel tee klaasi äär märjaks kas sidruniviilu või niiske paberiga ning keeruta klaasi äär läbi suhkrusegu. Kaunis (ja maitsva äärega) serveerimisklaas ongi valmis!

 

Smash strawberries, add a little bit of black pepper to the strawberries and shake with ice. Add Ra Life original kombucha, mix it up and serve in a cocktail glass. To rim a cocktail glass you can use a mix of coconut blossom sugar and pineapple powder. Turn the glass upside down, moist the rim first in the liquid (e. g lemon juice) and then put it into the mix of sugar.

 

Retsept: Chef Mait Kaasik



Lisa kommentaar

Email again: